Anzheng Office HQ Campus Plaza, Haining, China

Location

Plaza Size

Interior Size

Year
Status

Client

Haining, Zhejiang

5000 m2

9000 m2

2015 - 2016
Plaza Built, Interior Design Completed

Anzheng

When designing a fashion company’s campus, the concept of weaving fabric is chosen as a pattern for the plaza ground to pull and relate different activity zones into a collective tapestry.

The daily flows of people activate the plaza into a lively communal space. 4 types of granite with different finishes are used to “weave this communal fabric”. Floor lighting is designed to add interest and encourage interaction through by a pattern of strip lighting in between the tapestry that mimics a school of fish flows from end to end of the plaza.

The resulting plaza fosters a closed-knit social community for the employees of the company.